Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαμός με Κούγια-Μπέο! Μηνύσεις από τον πρώτο, καταζητείται ο δεύτερος

Όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λάρισα, ο Αχιλλέας Μπέος καταζητείται πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο.

Ο Αχιλλεάς Μπέος καταζητείται, κατόπιν του επεισοδίου που προηγήθηκε στη Σκιάθο, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Αλέξη Κούγια:

“Καταζητούνται από τις Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές στην Σκιάθο οι Αχιλλέας Μπέος και οι δύο φουσκωτοί-μπράβοι για την άνανδρη επίθεση εναντίον του κ. Αλέξη Κούγια.

Έχει ενεργοποιηθεί κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας  Βόλου εις βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία που εκπνέει αύριο στις 12:00 τα μεσάνυκτα”.

Νωρίτερα, με άλλη ανακοίνωσή της (τρίτη για σήμερα), η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι κατέθεσε μηνύσεις σε συγκεκριμένα ΜΜΕ του Βόλου, που, κατά την άποψη του Αλέξη Κούγια, διαστρέβλωσαν την αλήθεια:

“Πριν από λίγο τα συνεργαζόμενα με τον Αχιλλέα Μπέο, για την εκβίαση και την συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Κούγια, sites Volosday.gr και Pressing.gr δημοσίευσαν μία εντελώς ψευδή και συκοφαντική ιστορία για το τι δήθεν συνέβη σήμερα στις 11:00 στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, με την άνανδρη επίθεση από πίσω του Αχιλλέα Μπέου και των συνοδών του εις βάρος του κ. Αλέξη Κούγια, όπου δήθεν άγνωστος τον χαστούκισε, ότι δήθεν ο κ. Κούγιας ζήταγε βοήθεια και έκλεγε και ότι δήθεν οι θαμώνες ενθάρρυναν τον άγνωστο με την φράση «δώστου και άλλες».

Δυστυχώς για τους εκβιαστές και τους συκοφάντες οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων έχουν καταγράψει τα πάντα και το τι ακριβώς συνέβη και από αυτά τα video προκύπτει τόσο το άνανδρο κτύπημα του Μπέου στον κ. Κούγια από πίσω και ότι ούτε έπεσε κάτω, ούτε ζήτησε βοήθεια από κανένα, ούτε ότι δήθεν έβαλε τα κλάματα, ούτε ότι οποιοσδήποτε είπε την φράση «δώστου και άλλες».

Το αντίθετο ακριβώς αποδεικνύεται από τις κάμερες και αφενός μεν αναδεικνύεται η χυδαία και άνανδρη συμπεριφορά του Μπέου και των συνεργών του και η αντίδραση του κ. Κούγια που του λέει συνεχώς «ότι ότι και να κάνεις δεν σε φοβάμαι» και αυτή την φορά δεν πρόκειται να τον λυπηθεί, όσα παιδιά και να επικαλεσθεί και θα τον οδηγήσει στην δικαιοσύνη.

Εις βάρος των διαχειριστών των sites Volosday.gr και Pressing.gr που δημοσίευσαν την ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση ο κ. Κούγιας αυτή την στιγμή υποβάλλει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου, στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Θα ακολουθήσουν οι σχετικές αγωγές αποζημιώσεως και η καταγγελία στο ΕΣΡ”.