Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Άλλαξε όνομα το γνωστό γηροκομείο της “Αγίας Σκεπής”

«Με νέο όνομα κουνά για 2η φορά κοροϊδευτικά το χέρι στις οικογένειες των παθόντων και την ελληνική δικαιοσύνη η υπεύθυνη της δομής {…} και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων» αναφέρει η δικηγόρος

Σε μια προσπάθεια να αποσυνδεθεί επιχειρηματικά το όνομα του οίκου ευγηρίας από την υπόθεση του θανάτου ηλικιωμένων τροφίμων που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, η δομή προχώρησε σε αλλαγή του διακριτικού τίτλου της, σύμφωνα με τη δικηγόρο Μαρία Ευαγγέλου Παπαδάκη.

Η δικηγόρος Μαρία Ευαγγέλου Παπαδάκη σε ανάρτησή της αναφέρει ότι συνέταιροι και διαχειριστές του οίκου ευγηρίας μέσα από τη φυλακή τροποποιούν το καταστατικό και αλλάζουν όνομα.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το Flashnews.gr, η κα Παπαδάκη είπε ότι: «Ο οίκος ευγηρίας προσπαθεί να αποσυνδεθεί επιχειρηματικά από την υπόθεση ώστε να εξακολουθήσει να προσελκύει πελάτες. Η διαδικασία αλλαγής του ονόματος έγινε μέσα από τη φυλακή με πληρεξούσιο που έχει γίνει σε μια τεχνήτρια νυχιών! Ουσιαστικά δηλαδή συνεχίζουν να διοικούν τη δομή μέσα από τη φυλακή και να έχουν έσοδα από τη λειτουργία της».

Ο οίκος ευγηρίας εξακολουθεί να λειτουργεί με 25-26 ηλικιωμένους τρόφιμους, ενώ όπως τόνισε στο Flashnews.gr η κα Παπαδάκη: «Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για τους 12 δημόσιους υπαλλήλους, εκ των οποίων οι 9 είναι ακόμα ενεργοί και τους έχουν αφήσει να εργάζονται στις ίδιες θέσεις!»

Στην ανάρτησή της η κα Παπαδάκη αναφέρει τα εξής:

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *