Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Δεν θα κάνουν (ούτε) Τηλεκπαίδευση τα σχολεία την Τρίτη (25/1)

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού κου Στυλιανίδη – Δείτε που

Σε έκτακτη ενημέρωση από τον Υπουργό κο Χρήστο Στυλιανίδη τονίστηκε πως αυτή την στιγμή πραγματοποιείται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού των πολιτών από την Αττική Οδού από τον στρατό, την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Στο Δαχτυλίδι, στην οδό Κηφισίας και στην Οδό Πεντέλης πραγματοποιείται επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών. Οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται οδηγούνται σε έξι σημεία, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πεντέλης, Κάντζα, Παιανία και Σπάτα, όπου τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων και τους καθοδηγούν σε λεωφορεία. 

Έχει εξασφαλιστεί από την Πολιτική Προστασία η φιλοξενία σε ξενοδοχεία, όπου θα έχουν κάθε βοήθεια, ιατρική και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζονται.

Αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση

Για αύριο Τρίτη κηρύσσεται αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Κυκλάδες, Βοιωτία  –  Παράλληλα σημειώνεται ότι αύριο σε αυτές τις περιοχές δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες.

Σε αυτές τις περιοχές δεν θα πραγματοποιήσουν τα σχολεία τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού.

Αποφύγετε κάθε μετακίνηση, η νύχτα θα είναι δύσκολη. Η πολιτεία ζητά συγγνώμη για τις ανεπάρκειες” σημείωσε ο Υπουργός

Θυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό  τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας. 

alfavita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.