Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Έχετε παιδάκια; Τέλος η μπάλα στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης

Ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι απαγορεύεται πλέον το ποδόσφαιρο από τα παιδιά που συνήθιζαν να παίζουν στην πλατεία της Μητρόπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου, που όπως αναφέρει «έχει έννομο συμφέρον επί της πλατείας Πατρ. Αθηναγόρα» η ανακοίνωση περί απαγορεύσεως του ποδοσφαίρου στην πλατεία της Μητρόπολης:

«…προέκυψε κατόπιν έντονων παραπόνων και χρόνιων και αλλεπάλληλων διαμαρτυριών: τόσο των ιδιοκτητών των παρακείμενων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι παρεμποδίζονται καθημερινά κατά την παροχή των υπηρεσιών τους με τον ενδεδειγμένο γι’ αυτούς τρόπο όσο και των θαμώνων αυτών (τουριστών και ημεδαπών) αλλά και των πιστών του Ιερού Ναού οι οποίοι ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα αφού αμέτρητες φορές έχουν γίνει άθελά τους στόχος από αδέσποτες μπάλες, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες όπου η κίνηση στην πλατεία είναι αυξημένη σημαντικά.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε θερμά τους επιβλέποντες τα ανήλικα τέκνα τα οποία δραστηριοποιούνται στην πλατεία όπως σεβαστούν τα δικαιώματα και των λοιπών πολιτών και θαμώνων της πλατείας Πατρ. Αθηναγόρα, ώστε αυτή τελικά να ανήκει και εν τοις πράγμασι σε όλους».

Flashnews.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.