Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Χανιά: Ένα τουρνουά για τη στήριξη του 13χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ναζίφι που περνά τον δικό του “γολγοθά”

Φιλανθρωπική δράση στήριξης για τον Γιώργο μας από τον Φοίνικα Χανίων Ιταλική Ακαδημία.

Μια νέα δράση αλληλεγγύης και συμπαράστασης έρχεται να προστεθεί από την ομάδα του Φοίνικα Χανίων Ιταλική Ακαδημία,στον δύσκολο αγώνα που κάνει ο Γιώργος μας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα της Κ14.
Το μήνυμα συνεχίζει να είναι το ίδιο: «ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του «Φοίνικα» Χανίων, της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας και οι γονείς του τμήματος Κ14 της ακαδημίας μας, πραγματοποιούν από κοινού Φιλανθρωπικό τουρνουά για την συλλογή χρημάτων στον άτυχο ποδοσφαιριστή Ναζίφι Γιώργο που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι παθαίνοντας τετραπλό κάταγμα ΚΝΗΜΗΣ ΠΕΡΟΝΗΣ στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παίδων.

Η δύσκολη πορεία της αποκατάστασης του Γιώργου και η νέα επέμβαση που χρειάζεται να κάνει μήνες μετά τον αρχικό του τραυματισμό, δίνει την ώθηση αυτής της ενέργειάς μας, δείχνοντας στον Γιώργο, ότι ηθικά αλλά και πρακτικά είμαστε δίπλα του πάνω από όλα σαν γονείς αλλά και σαν άνθρωποι.

Την Παρασκευή 3/6/22 και το Σαββάτο 4/6/22 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο «Ελπίς και Νίκη» θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό τουρνουά στις κατηγορίες Κ16 – Κ14 – Κ12 – Κ10 – K8 – K7 με συμμέτοχή των Ακαδημιών του Φοίνικα Χανίων – Ακαδημία Νέας Κυδωνίας – Απόλλων Αγ. Ιωάννη – Ακαδημία ποδοσφαίρου Σούδας – Μινώταυρος Μουρνιών – Τιτάν Καλυβών – Ηρακλής Νεροκούρου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων στο γήπεδο Ελπίς και Νίκη θα υπάρχει ειδικό κουτί Συλλογής Χρημάτων για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Επίσης όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον Γιώργο, μπορεί να συνεισφέρει καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό στο ΙΒΑΝ της οικογένειας (GR71 0110 4950 0000 4950 0413 437).

Γιώργο είμαστε όλοι μαζί σου, ώστε ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης, να μην σε βρει ποτέ μόνο σου!!!

Οι διοικήσεις των ομάδων και οι Γονείς του τμήματος «Κ14» Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.