Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Ένας 40 χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονη στην Κίσαμο

Ο άντρας συνελήφθη και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Ένα απίστευτο μαρτύριο βίωνε το καλοκαίρι του 2019 μια 15χρονη κοπέλα στην Κίσαμο, η οποία δεχόταν συνεχώς  σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και απόπειρες βιασμού από έναν άντρα από την Αλβανία περίπου 40 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, για τα όσα υπέφερε η ανήλικη κοπέλα, είχε ενημερώσει την μητέρα της, η οποία όμως δεν την πίστευε και συνέχιζε να επιτρέπει στον άντρα να μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους.

Κάποια στιγμή και μετά από σχετικές καταγγελίες ξεκίνησε η ενδελεχής έρευνα από τους έμπειρους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς αφορούσε σε ανήλικη.

Μάλιστα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην διάρκεια της έρευνας και για κάποιο χρονικό διάστημα η 15χρονη είχε απομακρυνθεί από το νοσηρό οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ για την μητέρα της,  συντάχθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Επιπλέον, η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, κατέληξε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του 40χρονου Αλβανού η οποία υπεβλήθη στις Δικαστικές αρχές των Χανίων από τις οποίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο άντρας συνελήφθη και η υπόθεση παίρνει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Flashnews.gr