Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα IN THE SPOTLIGHT

Χανιά: Η (αρχικά) οπαδική βία μετατράπηκε σε ερωτική αντιζηλία

Η οπαδική βία μετατράπηκε σε ερωτική αντιζηλία και έτσι η απόφαση του μεικτού Ορκωτού δικαστηρίου Ρεθύμνου ήταν, αν μη τι άλλο, άκρως θετική για τους 9 κατηγορούμενους του περιστατικού που έλαβε χώρα στα Χανιά και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως στις Μουρνιές Χανίων το Μάρτιο του 2021.

Το μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου δέχθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης της Δευτέρας ότι επρόκειτο για ένα περιστατικό ερωτικής αντιζηλίας και όχι οπαδικής βίας με συνέπεια οι 8 εκ των 9 κατηγορουμένων να αθωωθούν και ο ένας να καταδικαστεί με αναστολή.

Σε ότι αφορά τον τελευταίο που ήταν και ο βασικός κατηγορούμενος κρίθηκε μεν ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη (αλλά όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας), επίσης για οπλοφορία και οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή, συνεπώς θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ σημειώνεται ότι μέχρι τη δίκη είχε εκτίσει ποινή 17 μηνών στη φυλακή.

Το γεγονός ότι απαλείφθηκαν οι κατηγορίες περί οπαδικής βίας αποτέλεσε ουσιαστικά την αφορμή ώστε να εκπέσουν οι κατηγορίες των 9.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Μαρτίου 2021 στη συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως στις Μουρνιές Χανίων, ένας νέος 19 ετών, βρέθηκε αιμόφυρτος φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο νεαρός άνδρας που έφερε σοβαρά τραύματα από μαχαίρι μετά από συμπλοκή εντοπίστηκε από έναν πολίτη που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *