Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Η αστυνομία “σφράγισε” γνωστή επιχείρηση στο λιμάνι

Είχαν βεβαιωθεί πολλές παραβάσεις για ηχορύπανση.

Στην σφράγιση επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιείται στην νυχτερινή διασκέδαση στην παλιά πόλη των Χανίων, προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες  είχε συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος από τον Νόμο αριθμός παραβάσεων που βεβαιώθηκαν για ηχορύπανση και έτσι η αστυνομία προχώρησε στην εφαρμογή της νομοθεσίας  για το σφράγισμα της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, η νομοθεσία προβλέπει ότι «η αστυνομική αρχή του τόπου της έδρας των κέντρων διασκέδασης και των καταστημάτων του άρθρου 1 παρ. 1 του Π.δ. 180/1979 (Α΄ 46), καθώς και των λοιπών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά υγειονομικές διατάξεις προσφέρονται οινοπνευματώδη ποτά για άμεση εντός αυτών κατανάλωση, σφραγίζει υποχρεωτικά το κατάστημα για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, κατόπιν απόφασης του Διοικητή αυτής, εφόσον έχουν βεβαιωθεί από αστυνομικούς, εντός έτους από τη βεβαίωση της πρώτης παράβασης, συνολικά τρεις (3) παραβάσεις των διατάξεων του άρθρου 2 παρ. 2 περίπτωση α΄ του Π.δ. 180/1979, ως ισχύει (παρ. 7Α του αρ. 80 του Ν. 3463/2006, όπως προστέθηκε με το άρθρο 57 του Ν. 4249/2014).»

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *