Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT

Χανιά: Κίνηση “ματ” με το ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά;

Θα θυμάστε βέβαια ότι πολλές φορές, μέσω της ιστοσελίδας μας, έχουμε επικρινει τη δημοτική αρχή για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για τις καθυστερήσεις στο θέμα του ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά.

Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι, όταν μπλόκαρε η ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης μας έπιασε όλους ένα “μούδιασμα” και πολλοί σκεφτήκαμε “μια από τα ίδια”…

Από ότι φάνηκε υπήρχε plan Β έγιναν γρήγορες κινήσεις και το έργο εντάχθηκε, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Περιμένουμε πλέον τη σύμβαση και την έναρξη των εργασιών στις αρχές του 2023, ώστε το 2024 (μέσα με τέλη) να είναι έτοιμο.

Αυτό το λές και κίνηση “ματ”, σε ένα σημείο που το έργο έδειχνε να “βαλτώνει”…

Και όπως και να το κάνουμε δεν είναι μικρή υπόθεση να λειτουργήσει ένα έργο που φαινόταν χαμένο!

Σε αυτό αξίζουν τα εύσημα στη δημοτική αρχή… Ήταν μια δέσμευση (κυρίως του αντιδημάρχου Στέλιου Μιχαηλάκη) που δείχνει ότι υλοποιείται.

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και σωστοί… Οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια τα οποία θα καρπωθούν όταν το ποδηλατοδρόμιο λειτουργήσει.

Από την άλλη μεριά βέβαια, ο ενθουσιασμός οδηγεί και σε “ενθουσιώδεις” δηλώσεις, όπως εκείνες για το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου… Επειδή πρόκειται για “δαιδαλώδες” από κάθε άποψη, έργο, καλό είναι να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι εκ μέρους του δημάρχου…

Αυτό το έργο “φάντασμα” έχει βγάλει “νοκ άουτ” πολύ κόσμο και δηλώσεις τύπου “το θέλουμε” κτλ, δημιουργούν συγχύσεις και πρόσκαιρες εντυπώσεις…

Μακάρι να ξεκολλήσει και να πάρει και αυτό τον δρόμο του αλλά πρώτα, θα πρέπει να ξεπεραστούν ένα σωρό δυσκολίες, πριν φτάσουμε στο σημείο, “καπάκι” από την ουσιαστική επιτυχία του ποδηλατοδρόμιου να δηλώσουμε ότι ο δήμος θέλει να πάρει και το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου!

Κατανοούμε ότι υπάρχουν ¨προεκλογικές σκοπιμότητες” αλλά και ο κόσμος είναι “νοήμων” και τόσα χρόνια έχει αποκτήσει γνώση και έχει άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος…

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να λές ότι “θες” κάτι που στην ουσία δεν υπάρχει! Έτσι δεν είναι;

Θα επανέλθουμε…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.