Χανιά: Κινητοποίηση πυροσβεστικής για φωτιά στο Βαμβακόπουλο

holidays chania

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το απόγευμα του Σαββάτου για φωτιά που εκδηλώθηκε σε καλαμιές στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, στα Χανιά, σε δρόμο παράλληλο με τον ΒΟΑΚ.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να περιορίσουν τη φωτιά και να τη θέσουν υπό έλεγχο, αποτρέποντας την περαιτέρω εξάπλωσή της.

Οι πυροσβέστες παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί διατηρούν σε υψηλά επίπεδα τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιών.

Για τον λόγο αυτό, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί και βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *