Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Οικιακή βοηθός στην Κίσαμο άρπαξε εκατοντάδες ευρώ από ηλικιωμένο!

Θύμα απάτης έπεσε ένας ηλικιωμένος στην Κίσαμο όταν η γυναίκα που τον φρόντιζε του έκλεψε το ποσό των 7.400 ευρώ.

Ένας ηλικιωμένος άντρας στην Κίσαμο έπεσε θύμα απάτης από την γυναίκα που είχε προσλάβει να τον φροντίζει.

Πρόκειται για μια 49χρονη αλλοδαπή, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία λίγο μετά την πρόσληψη της φέρεται να βρήκε το χρηματικό ποσό των 7.400 ευρώ που έκρυβε ο ηλικιωμένος στο σπίτι του, να πήρε τα χρήματα και να έφυγε. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η 49χρονη έδωσε ένα μέρος του ποσού σε ένα 40χρονο αλλοδαπό με καταγωγή από την Αίγυπτο.

Αμέσως μετά την καταγγελία του ηλικιωμένου, οι δράστες αναζήτηθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Κισάμου οι οποίες τους εντόπισαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ Χανίων την ώρα που ήταν έτοιμοι να φύγουν και τους συνέλαβαν.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, κατά τον έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε να έχουν πάνω τους το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ. Τα υπόλοιπα φέρεται να τα είχαν αποστείλει με εμβάσματα στη Βουλγαρία και στην Αίγυπτο. Το ένα έμβασμα δεν είχε εισπραχθεί και η εταιρεία εμβασμάτων επέστρεψε τα χρήματα. Το άλλο έμβασμα είχε εισπραχθεί αλλά εντοπίστηκε αυτός που το είχε εισπράξει και επέστρεψε τα χρήματα.

Στον ηλικιωμένο τελικά επιστράφηκε το ποσό των 7.013 ευρώ Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.  

Flashnews.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.