Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Ούτε η Δημοτική Αγορά έτοιμη στην ώρα της…

Μετά τον δημοτικό κήπο, ούτε η δημοτική Αγορά Χανίων θα είναι έτοιμη εντός αρχικού πλάνου (καλοκαίρι του 2024 και αν…).

Αυτό ήταν το συμπέρασμα από τη σημερινή σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων (χωρίς να ενημερωθούν τα ΜΜΕ), ανάμεσα σε δήμαρχο και καταστηματάρχες.

Σχετική ενημέρωση ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος των καταστηματαρχών Παναγιώτης Κλειδαράς:

«Σήμερα στο δημαρχείο Χανιων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την παρουσία του δημάρχου Χανιων Παναγιώτη Σημαντηράκη , του αντιδημάρχου Τάσου Αλογλου , του αντιδημάρχου Μιχάλη Καλογριδακη και του Διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανιων.  Από μεριάς του συλλόγου καταστηματαρχών παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ και αρκετοί καταστηματάρχες.

Το θέμα της συζήτησης – ενημέρωσης  ήταν η πρόοδος των εργασιών , τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν και αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν έτσι ώστε το έργο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί με την λιγότερη δυνατή καθυστέρηση .

Ο Δήμαρχος Χανίων στην τοποθέτηση του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί την επόμενη τουριστική περίοδο .

Στην συνάντηση έλαβε μέρος και ο πρώην πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης σαν εκπρόσωπος των καταστημάτων που συνορεύουν με την Δημοτική αγορά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *