Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Παραλίγο τραγωδία στην παραλία του Βλητέ

Οι άμεσες ενέργειες όλων και η γνώση πρώτων βοηθειών υπήρξαν σωτήριες για μια γυναίκα σήμερα to απόγευμα στην παραλία του Βλητέ Σούδας.

Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του Flashnews.gr, επρόκειτο για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από λουόμενους. Αμέσως μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία ξεκίνησε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στην ηλικιωμένη, ενώ μετά από λίγο την αντικαστέστησε η ναυαγοσώστρια που έσπευσε στο σημείο.

Στην παροχή πρώτων βοηθειών συνέδραμε και ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που έδινε στη γυναίκα το φιλί της ζωής κατά τη διάρκεια της ΚΑΡΠΑ.

Κανείς δεν έκανε πίσω ούτε λεπτό μέχρι η γυναίκα να αποκτήσει τις αισθήσεις της και να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Αυτές οι ενέργειες πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους μας και αξίζουν πολλά περισσότερα από ένα μπράβο που έσωσαν μια ανθρώπινη ζωή» παρατηρεί ορθά ο αναγνώστης.

Η άμεση αντίδραση των λουομένων, η ακάματη προσπάθεια να σώσουν μια ζωή και κυρίως η γνώση πρώτων βοηθειών απέβησαν σωτήριοι παράγοντες για τη ζωή της γυναίκας.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *