Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

“Χανιά Πάθος που Αξίζει”

Η ΠΑΕ Χανιά Ανανεώνεται! Παρουσίασε τα Νέα Κοινωνικά Προγράμματα, τη Νέα Ομάδα, τη Νέα Δημιουργική Ταυτότητα και τους Χρυσούς Χορηγούς της (κείμενο και φώτο από την ενημέρωση της ομάδας).

Κατά την ομιλία του ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης ανέφερε τα εξής«Όπως είναι φυσικό, το σύνολο σχεδόν των οργανισμών και των επιχειρήσεων σε τόσο έντονα πιεστικές συνθήκες, όπως η πανδημία Covid-19, περιορίζουν τις επενδύσεις και τις δράσεις τους στο ελάχιστο, μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Στην ΠΑΕ Χανιά όμως λειτουργούμε με Πάθος. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στις Αξίες μας. Να αναπτύξουμε έναν νέο Αθλητικό Πολιτισμό. Έναν Πολιτισμό που θα ενώσει τα Χανιά διανοίγοντας νέες προοπτικές για το Αύριο της Κοινωνίας μας».

Σήμερα (02/11), στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο ενετικό λιμάνι της πόλης, η ΠΑΕ Χανιά διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης της ανανεωμένης της ομάδας και των νέων πολυεπίπεδων κοινωνικών της προγραμμάτων. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας αποκάλυψε τη νέα ελκυστική δημιουργική της ταυτότητα με στόχο την καλύτερη επικοινωνία των στρατηγικών της μηνυμάτων στην Κοινωνία. Στην ίδια εκδήλωση, η ΠΑΕ Χανιά τίμησε τους Χρυσούς Χορηγούς της για την περίοδο 2020-2021. Στο πλαίσιο των αυστηρών υγειονομικών περιορισμών, παραβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή των Χανίων.

Την εκδήλωση «άνοιξε» συμβολικά ο πολύπειρος Γιώργος Αμανατίδης, Τεχνικός Σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά αποκαλύπτοντας το ξεχωριστό «Πάθος για το Αύριο» της ομάδας: «Το Δίκτυό μας δημιουργήθηκε με όραμα και στρατηγικό στόχο να ενώσει σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τις σημαντικές δυνάμεις των Ακαδημιών του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, οι οποίες δυστυχώς μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσαν διάσπαρτες και αναξιοποίητες στην περοφερειακή ενότητα. Πλέον, με συγκριτικό μας πλεονέκτημα τη συλλογική προσπάθεια και δυναμική συμμετοχή 11 αθλητικών σωματείων, παρέχουμε σε 500 παιδιά των Χανίων αθλητική εκπαίδευση και ευκαιρίες υψηλού επιπέδου, με τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους προπόνησης εφαρμόζοντας στα 6 αθλητικά μας κέντρα τα πρότυπα της FIFA, της UEFA, των ΤΕΦΑΑ και των Σχολών Προπονητών της ΕΠΟ».

Στη συνέχεια, η Δώρα Κυριακάκη, Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης, & ο Λευτέρης Μπουζάκης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, παρουσίασαν το νέο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Χανιά «Πάθος για Ζωή»: «Σε μια τόσο πιεστική χρονική περίοδο για την Υγεία και την Οικονομία του τόπου μας, εξαιτίας της απρόβλεπτης πανδημίας Covid-19, η ΠΑΕ Χανιά με Πάθος για Ζωή αποφάσισε ότι οφείλει να ανοίξει κι άλλο την αγκαλία της. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στα μηνύματα που λαμβάνουμε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» καθώς αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν ακόμα και σε στοιχειώδεις ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Για την επιτυχία στο απαιτητικό μας έργο ζητήσαμε την ευλογία και τη συμπαράσταση των τριών Μητροπόλεων του τόπου μας. Ευχαριστούμε για τη θερμή ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας τους Σεβασμιώτατοιυς Μητροπολίτες «Κυδωνίας και  Αποκορώνου», «Κισσάμου και Σέλινου» και «Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων». Από αύριο, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά www.chaniafc.gr για κάθε νέο μέλος που θα εγγράφεται ηλεκτρονικά και δωρεάν στην ομάδα μας, στο blue club, η ΠΑΕ Χανιά θα δωρίζει 1€ στο νέο της κοινωνικό πρόγραμμα «Πάθος για Ζωή». 

Με τη σειρά του, ο Αντώνης Ξεπαπαδάκης, Υπεύθυνος Marketing της ΠΑΕ Χανιά, παρουσίασε το νέο δωρεάν πρόγραμμα προνομίων των μελών της ομάδας “Blue Club”, το οποίο συνδυάζεται με την εκπτωτική κάρτα “Blue Passion”. Η εγγραφή μέλους πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και δωρεάν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά www.chaniafc.gr και η προσωπική κάρτα προνομίων αποστέλεται αμέσως μετά στα νέα μέλη. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά και στο πεδίο blue club αναγράφονται αναλυτικά και οι δεκάδες – μέχρι σήμερα – συμβεβλημένες επιχειρήσεις (blue partners) της περιφερειακής ενότητας Χανίων, η διεύθυνση και η επωνυμία τους, καθώς και η έκπτωση που προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας “Blue Passion”. Εκτός από προσφορές σε κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίές (π.χ. εστίασης, ένδυσης, υπόδησης, κομμωτήρια, κοσμηματοπωλεία, φροντιστήρια, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού), τα μέλη της ομάδας θα απολαμβάνουν προνόμια και στις δράσεις της ΠΑΕ Χανιά στα εισιτήρια, αναμνηστικά προϊόντα, διαγωνισμούς και κληρώσεις ενώ θα ενισχύουν και το Κοινωνικό Πρόγραμμα της ομάδας, καθώς αυτή θα προσφέρει €1 κατά τη δωρεάν εγγραφή τους. 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τουλουπάκης, Team Manager της ΠΑΕ Χανιά, τόνισε για τον αγωνιστικό τομέα της ομάδας: «Η περσινή επιτυχημένη χρονιά μας οδήγησε στην απόφαση να διατηρήσουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό από το βασικό κορμό της ομάδας και τη φετινή σεζόν, καθώς μας έχουν αποδείξει την ποιότητα και την αξία τους. Χαρακτηριστικά, 16 ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν παρέμειναν στην ομάδα και σε συνδυασμό με τις 12 μεταγραφικές κινήσεις σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πετύχαμε να δημιουργήσαμε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ. Προπονητής της ομάδας παρέμεινε και φέτος ο κ. Βοσνιάδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους της κατηγορίας, έχοντας οδηγήσει σε άνοδο αρκετές ομάδες  τα προηγούμενα χρόνια».

Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης παρουσίασης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Σεγρεδάκης, η Διοίκηση της ομάδας παρουσίασε τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις της ΠΑΕ Χανιά και τίμησε τους Χρυσούς χορηγούς της ομάδας, τις εταιρίες MARE MAGNUM, ANEK LINES, SAMARIA & BELLA PIZZA.

Γιώργος Μπέας- Διοικητής Νοσοκομείου Χανίων

Δαμασκηνός Λιονάκης – Επίσκοπος Δορυλαίου

Νίκος Καλογερής – Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Αρης Παπαδογιάννης – Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Παναγιώτης Σημανδηράκης – Δήμαρχος Χανίων

Κώστας Κωνσταντινίδης – πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων

Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης – Αντιπρόεδρος ΑΝΕΚ LINES

Η βράβευση της εταιρείας mare magnum

Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης – Αντιπρόεδρος ΑΝΕΚ LINES, βράβευση από τον Δήμαρχο Χανίων Π. Σημανδηράκη

Μανώλης Αποστολάκης – πρόεδρος ΕΤΑΝΑΠ – Σαμαριά, βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή

Παντελής Αλεξανδράκης – ιδιοκτήτης Bella Pizza, βράβευση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Χανιά Αντώνη Ροκάκη