Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Σε ποια περιοχή θα διακοπεί το νερό την Παρασκευή (8/4)

H διακοπή του νερού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συνέχισης των απαραίτητων συνδέσεων του δευτερεύοντος τοπικού δικτύου με το νέο αγωγό ύδρευσης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από ώρα 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Χρυσής Ακτής και συγκεκριμένα στις οδούς Τσισμενάκη, Μετεώρων και Δασκαλογιάννη καθώς και στις καθέτους οδούς αυτών.

Η διακοπή πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνέχισης των απαραίτητων συνδέσεων του δευτερεύοντος τοπικού δικτύου με το νέο αγωγό ύδρευσης, έργο που υλοποιήθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ–ΣΟΥΔΑΣ–ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» προϋπολογισμού 1.370.000€ (χωρίς ΦΠΑ) χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Σημειώνεται ότι η παραπάνω διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.