Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Στα δικαστήρια ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για διαφθορά – Η απόφαση για τον γιο του

Για αύριο μετατέθηκε η απολογία του 53χρονου αστυνομικού. Πήγε σήμερα στα δικαστήρια άλλα έφυγε συνοδευόμενος από την αστυνομία, μετά από μερικά λεπτά.

Μετά από περίπου δύο ώρες που απολογήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο γιος του 53χρονου αστυνομικού από τα Χανιά που κατηγορείτο για συνέργεια σε όσα βαρύνουν τον πατέρα του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αμφότεροι, πατέρας και γιος έφτασαν στα δικαστήρια σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9, ωστόσο μερικά λεπτά αργότερα ο 53χρονος αστυνομικός αποχώρησε και επέστρεψε στα κρατητήρια, καθώς επικαλέστηκαν οι δικηγόροι του ότι, η μεταφορά του χτες στο νοσοκομείο Χανίων μείωσε τον χρόνο που απαιτούνταν, ώστε να ετοιμαστεί η απολογία του για σήμερα. Συνεπώς, ο 53χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο το πρωί στις 9.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 53χρονο αστυνομικό είναι για εκβίαση κατ’ επάγγελμα, δωροληψία υπαλλήλου που αντίκειται στα καθήκοντά του και παράβαση καθήκοντος, ενώ ο γιος του που εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο ήταν κατηγορούμενος για απλή συνέργεια σε εκβίαση.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *