Χανιά: Τέσσερις προφυλακιστέοι για τις παράνομες γεννήσεις

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 24 ώρες, τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακοινώθηκε η απόφαση για τους 8 συλληφθέντες για την υπόθεση παράνομων γεννήσεων στα Χανιά.

Ειδικότερα μετά από σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ο 73χρονος γυναικολόγος και ο 44χρονος εμβρυολόγος. Παράλληλα προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν και δυο γυναίκες μια 44χρονη η οποία εργαζόταν ως γραμματέας και μια 37χρονη.

Ελεύθερες αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους η 28χρονη μαία, η 41χρονη βοηθός εμβρυολόγου, η 41χρονη που εργαζόταν σε έτερη κλινική καθώς και η 38χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Στις τέσσερις γυναίκες επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της παρουσίας μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και ο όρος της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *