Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Χανιά Θύρα 4: “Από εδώ και πέρα, εμείς θα απέχουμε για τα καλά!”

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη της διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά από τον σύνδεσμο φιλάθλων “Χανιά Θύρα 4”.

Αφορμή και η παρουσία οπαδών του Ιωνικού στα Περιβόλια (όπως συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας ματς των Νικαιωτών), την ίδια στιγμή που δεν υπήρχαν φίλοι των Χανίων, λόγω των μέτρων κατά covid-19.

Μάλιστα, ο χανιώτικος σύνδεσμος τονίζει ότι στο εξής θα απέχει, και μάλιστα μέχρι να γίνει η απαιτούμενη αλλαγή στο σήμα της ομάδας, εννοώντας φυσικά το σήμα του ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Είχαμε καιρό να γράψουμε και δεν περιμέναμε να είναι για όσα ακολουθούν στην Ανακοίνωση αυτή, να πούμε την αλήθεια…ΟΜΩΣ, πέρασαν υπομονετικά ήδη 4 χρόνια ,και περιμέναμε να δούμε και ένα ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ , για το οποίο θα φωνάζουμε όπως παλιά, όπως ΠΑΝΤΑ ,και ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί, όπως μας υποσχέθηκαν. ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να είναι για τα ΧΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ να μας θέλετε και εσείς. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…Βέβαια για ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ! ΠΟΥ?? ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ, πόσο μάλλον τόσο εύκολα…’Αλλο σαν το σημερινό με Ιωνικό ,δεν θα ΞΑΝΑΝΕΧΤΟΥΜΕ από δω και πέρα. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ! Από δω και πέρα λοιπόν, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ιδίως μέχρι να δούμε και ένα σήμα ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ. Και όχι πια αυτό που φοράμε τώρα… Α.Ο.Χ. ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ ΘΥΡΑ 4