Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χανιά Θύρα 4: “Να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας”!

Την αγωνία του για τις εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ 2 εκφράζει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4.

Την αγωνία του για τις εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ 2 εκφράζει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4.

Με ανακοίνωσή του τονίζει ότι, “Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας μας, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει το δίκαιο του αιτήματος μας”. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, στα Χανιά περιμένουν “πώς και πώς” την αναδιάρθρωση για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφέρει τα εξής: 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενος την κρισιμότητα που παρουσιάζει αυτή η περίοδος, περιμένει με μεγάλη αγωνία τις τελικές αποφάσεις που θα προκύψουν για την αναδιάρθρωση!
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας μας, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει το δίκαιο του αιτήματος μας.
Εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο, κάτι που αποδείχτηκε αδύνατο. Αυτό όμως που είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίζαμε μέσα στο γήπεδο, θέλουμε τώρα να το κερδίσουμε μέσω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει!
Καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση το φίλαθλο κόσμο της πόλης, γενικότερα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Χανίων, αλλά και τους άρχοντες του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και τους πολιτικούς εκπροσώπους να ενδιαφερθούν στην πράξη για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, να βοηθήσει, ώστε να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας.
Δε ζητάμε χάρες, αλλά το αυτονόητο που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο!
Ήρθε η στιγμή το όνομα “ΧΑΝΙΑ” να ακουστεί στη Super League !
🔵CH🔵AN🔵IA🔵FA🔵NS🔵