Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Χανιά Θύρα 4: “Το έμβλημα θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο”

Σαφής στήριξη στην ομάδα αλλά και αναφορά στο έμβλημα του Α.Ο.Χανιά που θα έπρεπε να υπάρχει.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση, η απόφαση της Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ για το φετινό πρωτάθλημα της SL2 θα είναι να αγωνιστούμε και φέτος με όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Άλλωστε πολλά ακόμα ζητήματα μένουν αναπάντητα με πολλά ερωτηματικά σχετικά με την “ασπίδα” και το έμβλημα της ομάδας η οποία ετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση με την Βέροια στο κύπελλο Ελλάδος (Τετάρτη 16:00 η ώρα).

Η διάθεση, η θέληση και το ενδιαφέρον για την ομάδα μας είναι βαθιά ριζωμένη στην ποδοσφαιρική ιδέα του κάθε Χανιώτη φιλάθλου και οπαδού και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένες φορές με την δυνατή παρουσία των ελάχιστων πλέον οργανωμένων, οι οποίοι παραμένουν πιστοί στην ιδέα και την λατρεία που ονομάζεται Α.Ο.ΧΑΝΙΑ.

Αυτό που ζητάμε από την Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ όπου μας ενώνει όλους και μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη για την ιδέα μας, είναι να κάνει πλέον το όνειρο πραγματικότητα. Το έμβλημα είναι το γόητρο, το έμβλημα είναι αυτό που θα φέρει ξανά κοντά όλους τους Χανιώτες στο γήπεδο Περιβολίων να τραγουδάμε κάθε Κυριακή για την ποδοσφαιρική λατρεία που ονομάζεται ΧΑΝΙΑ!!!!

Υ.Γ. Η ανάρτηση βασίζεται σε λόγια από μοναδικά στελέχη του Χανιώτικου οπαδικού χώρου οι οποίοι παραμένουν πιστοί εκτός γηπέδου περιμένοντας να δούνε την τεράστια αλλαγή που θα ενώσει όλο τον νομό και θα δείξουν την υπερδύναμη του Χανιώτη οπαδού και φιλάθλου.

Υ.Γ. 2ο Ραντεβού στο γήπεδο το κεφάλι ψηλά, το κασκόλ στο χέρι, και φωνή μέχρι το 100′!!!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.