Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Χανιά: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό στον κόμβο του Πλατανιά

Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, μετά το ύψος του Πλατανιά.

Πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τον κόμβο του Πλατανιά προς Κίσαμο, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Περίπου μία ώρα μετά το συμβάν και τη μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, ο οδηγός του ενός ΙΧ, ένας άνδρας 40 ετών, υπέκυψε στα βαριά, όπως αποδείχτηκε, τραύματά του.

Τραγική κατάληξη σε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στα Χανιά, περίπου 3 χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Πλατανιά (επί του ΒΟΑΚ).

Στα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε ένα άτομο με ιδιαίτερα βαριά τραύματα. Ο συγκεκριμένος οδηγός μετά απο δύσκολη προσπάθεια των πυροσβεστών ανασύρθηκε απο τα συντρίμμια του οχήματος και παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι τον μετέφεραν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων. Λίγο αργότερα όπως προαναφέραμε, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ευτυχώς, δεν έπαθε πολύτως τίποτα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες.

Η εικόνα των αυτοκινήτων τα λέει όλα…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιβαίνων στο άλλο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε. https://www.youtube.com/embed/H5ipFGnO9Iw

Να σημειωθεί πως λόγο της έκτασης που κατέλαβαν τα συντρίμμια των οχημάτων έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ και η κυκλοφορία γινόταν με την επίβλεψη της τροχαίας η οποία ερευνά και τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.