Χανιά: Τροχαίο με τραυματισμό στην Δημοκρατίας

Ήταν λίγο πριν τις 16:00 όταν στην διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Αντωνίου Γιάνναρη ένα αυτοκίνητο που κινείτο επί της Αντ. Γιάνναρη συγκρούστηκε με μηχανή – σκούτερ που κινείτο επί της Ανδρέα Παπανδρέου.

Από την σύγκρουση  η μηχανή – στην οποία επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα – ανετράπη με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο οδόστρωμα.

Από την πτώση τραυματίστηκε στο πόδι ο οδηγός της μηχανής ενώ η συνεπιβάτιδα εκτός από το σοκ, δεν υπέστη το παραμικρό.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι μετέφεραν τον τραυματία έχοντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη και αυτό το τροχαίο ατύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *