Κατηγορίες
Τοπικό

Χανιώτης διαιτητής αποσύρεται…

Ο Χανιώτης διαιτητής Αντώνης Κουρκουμελακης αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Το δημοσιοποιεί με επιστολή του στα ΜΜΕ.

Η επιστολή του Χανιώτη διαιτητή:

«Ολη η ζωή μας είναι γεμάτη από κύκλους. Και κάθε κύκλος που ανοίγει, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει να κλείσει. Κάθε φορά κλείνει για κάποιον λόγο. Αλλοτε την στιγμή που θέλουμε εμείς, και άλλοτε δυστυχώς όχι.

Ενας τεράστιος κύκλος σχεδόν 10 ετών κλείνει και επισήμως για μένα σήμερα, και δεν είναι άλλος από αυτόν της Διαιτησίας! Πέρασα υπέροχα! Εζησα πολλά! Θα θυμάμαι και θα διηγούμαι ακόμα περισσότερα! Εμαθα πολλά! Έμαθα πράγματα καινούργια, και πράγματα που με έκαναν καλύτερο. Εκανα φίλους καλούς! Εμαθα να συνεργάζομαι μαζί τους, και να συνυπάρχω σ’ έναν δύσκολο και πολύ απαιτητικό χώρο. Ενιωσα πολύ έντονα συναισθήματα, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε στενάχωρα! Εμαθα να προσπαθώ, να δουλεύω, και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό!

Μα πάνω απ’ όλα έμαθα να μην αδικώ και να σέβομαι τους πάντες.

Ολη η σταδιοδρομία μου στον χώρο της διαιτησίας ακολούθησε πιστά τις αρχές με τις οποίες με έχουν μεγαλώσει οι υπέροχοι γονείς μου: Φιλία, Σεβασμός, Πειθαρχία, Δικαιοσύνη, Ισονομία, Επιμονή και Υπομονή. Και όσοι με γνωρίζουν πραγματικά, ξέρουν τι σημαίνουν για μένα αυτές οι αρχές!

Φεύγω γεμάτος, φεύγω καλύτερος, φεύγω δυνατός. Και φεύγοντας δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους εκείνους που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της Ε.Π.Σ. Χανίων για την άψογη συνεργασία Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί σε κάθε ματς που με όριζαν ήταν τιμή για μένα! Ευχαριστώ θερμά όλους τους Παρατηρητές και Εκπαιδευτές Διαιτησίας διότι με τα μαθήματα, τις γνώσεις, τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις τους με βοήθησαν να βελτιώνομαι συνεχώς, να γίνομαι καλύτερος και να κάνω όσο γίνεται λιγότερα λάθη! Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους Διαιτητές/Βοηθούς για την άψογη συνεργασία που είχαμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς και για όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στους αγώνες που οριστήκαμε! Ευχαριστώ θερμά όλους τους Ιατρούς και Παρατηρητές αγώνα για την άριστη συνεργασία! Ευχαριστώ πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες, για την εμπιστοσύνη, την υπομονή, και την όποια αποδοχή έδειξαν στις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να λάβω τις περισσότερες φορές σε μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου και την σύζυγο μου για την πλήρη στήριξη και βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, υγεία, τύχη, και κάθε στόχος που έχετε στην ζωή σας να γίνει πραγματικότητα!

Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς!

Με εκτίμηση,

Αντώνης Κουρκουμελάκης

Διαιτητής 4ης κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χανίων».