Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Χαραλαμπίδης: “Χτίζουμε πάνω στην πρόκριση επί των Χανίων”

Το sportfmpatras.gr μίλησε με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και του ζήτησε ένα σχόλιο για το ποια είναι η εκτίμηση του για την μάχη με τους «κοκκινόμαυρους»:

«Πρώτα από όλα να πω πως η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή» είπε αρχικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Για μένα δεν υπάρχει φαβορί, και οι δυο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας, δεν είναι ακόμα έτοιμες, εμείς έχουμε ξεκινήσει αργά την δουλειά στο γήπεδο και αμφότερες θα προσπαθήσουμε για τη πρόκριση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στην πρόκριση που σημειώσαμε με τα Χανιά και να δημιουργήσουμε σταθερότητα με καλές εμφανίσεις».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει στοιχεία για το ρόστερ της Πατρινής ομάδας: «Έχω φροντίσει να ενημερωθώ για ορισμένα πράγματα, έχει παίκτες που έχω συνεργαστεί και τους γνωρίζω όπως είναι ο Χαντί, ο Μπουρλάκης, ο Κυβελίδης και ο Στεργίδης και σαφώς το ρόστερ της Παναχαϊκής είναι ποιοτικό. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και ο καλύτερος θα κερδίσει».