Κατηγορίες
Βόλεϊ IN THE SPOTLIGHT

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ από τον ΣΦΠ Χανιά (Pics)

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  του 2022 ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ  διοργάνωσε ένα Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας όπου οι μικροί μας αθλητές είχαν την δυνατότητα να δείξουν αυτά που έμαθαν στις προπονήσεις και με τους γονείς τους παρόντες, να τους καμαρώνουν.  

Η μικρή αυτή γιορτή ξεκίνησε με τους μικρούς μας αθλητές να χωρίζονται από τους προπονητές  σε ομάδες των τριών και αφού υπήρξε το κατάλληλο ζέσταμα , συνέχισαν πάντα με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, να  αγωνίζονται μεταξύ τους. 

       Μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού και κούρασης , σε ένα μικρό ΄΄time out΄΄  μοιράστηκε στους     μικρούς μας αθλητές ένα μικρό snack.

Αφού οι μικροί μας φίλοι ευχαριστήθηκαν για δύο ώρες περίπου το αγαπημένο τους άθλημα, έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Τα αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά

Όλοι οι μικροί μας αθλητές αφού παρέλαβαν  τα διπλώματα τους, αναφώνησαν με μια δυνατή φωνή  Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και φυσικά  ΄΄ Χανιά Βόλεϊ ΄΄ ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το νέο έτος.

     Το παρών έδωσαν και τα μέλη του ΔΣ όπου μαζί με τους προπονητές του Συλλόγου, συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της όμορφης  εκδήλωσης.

    Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των μικρών μας αθλητών που με την βοήθεια τους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων τα οποία στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν σε αντιπρόσωπο του, από τον γραμματέα του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Μπουρμπάκη.

   Κλείνοντας, το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές του Συλλόγου εύχονται χρόνια πολλά καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος που θα έρθει να φέρει μόνο χαρά υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *