Κατηγορίες
Τοπικό Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

Χρήζουν προβληματισμού από την ΕΠΣΧ οι αποχωρήσεις από το Γ’ τοπικό – Oι ευθύνες των ομάδων

Μπορεί να μιλάμε για τη Γ’ κατηγορία Χανίων…

Αυτό ωστόσο δεν μειώνει το γεγονός ότι χρήζουν προβληματισμού οι αποχωρήσεις, και μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα μεταξύ τους, δύο ομάδων της Γ’ ΕΠΣΧ και για διαφορετικούς φυσικά λόγους, της Δάφνης Εμπρόσνερου και του Γαλατά.

Η Δάφνη βέβαια δεν μιλά για οριστική αποχώρηση, αλλά προς το παρόν εξέφρασε διαμαρτυρία με το γεγονός ότι δεν κατέβηκε στο ματς με τον Κρητικό Αστέρα. Για το προσεχές ματς με την Κορωνίδα ορίστηκαν κανονικά διαιτητές.

Πάντως η Δάφνη αφήνει αιχμές και προς τη διοργανώτρια, ενώ ο Γαλατάς με δική του ανακοίνωση αναφέρθηκε “στη σκέψη στις ιδέες και τα όνειρα μας για το τοπικό ποδόσφαιρο που απέχουν από αυτά τα αποτελέσματα” (εννοεί το 14-14)… Το γεγονός ότι η Δάφνη (προς το παρόν) δεν έχει αποχωρήσει οριστικά από το πρωτάθλημα (άφησε ενδεχόμενο να γίνει αυτό του χρόνου) δεν μειώνει την αρνητική συνέπεια που επέφερε η μη συμμετοχή της ομάδας του Αποκόρωνα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Δεν θα κρίνουμε σε αυτή τουλάχιστον τη φάση, αν η ΕΠΣΧ έχει δίκιο ή άδικο ή αντιστοίχως οι ομάδες έχουν δίκιο ή άδικο (με σημερινή ανακοίνωση και ο Ασπάλαθος αφήνει αιχμές στην ΕΠΣΧ), καλό θα ήταν όμως και νομίζούμε ότι έχει γίνει ήδη, πως η όλη κατάσταση προβληματίζει τη διοίκηση της Ένωσης, αφού τα περιστατικά είναι αρκετά το τελευταίο διάστημα και έρχονται με μορφή καταιγίδας για διάφορους λόγους (βλέπε επίσης Τριανταφύλλου, ΕΘΚ και άλλα μικρότερης έκτασης)….

Επίσης και οι ίδιες οι ομάδες θα πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Υπάρχουν κανονισμοί που κανείς δεν πρέπει να είναι “υπέρ άνω” αυτών… Αντίστοιχα υπάρχουν ποινές που πρέπει να επιβληθούν όταν υπάρχει παράβαση των κανονισμών.

Σε κάθε περίπτωση, και ενώ βρισκόμαστε προς το τέλος της φετινής περιόδου, απαιτείται να κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να αναλύσουν τα “θετικά” και τα “αρνητικά” της φετινής περιόδου που έρχεται μετά από μια “καταιγίδα” αρνητικών συνέπειών που προκάλεσε η πανδημία.

Το χειρότερο είναι να “κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας”…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.