Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

“Χρυσάφι” στα πόδια του Σιωπή!

O Ερόλ Μπουλούτ, είναι ο άνθρωπος που σίγουρα του χρωστάει πολλά ο Μανώλης Σιώπης, αφού τον έβγαλε από την αφάνεια πριν 4 χρόνια.

Εκείνος που τον πίστεψε αγωνιστικά και τον έφερε στην Τουρκία και δη την Αλανιασπόρ, με τις πλάτες του Γιώργου Τζαβέλλα, που «έψησε» τον γιόκα του προέδρου της τουρκικής ομάδας για να σπαταλήσει ένα small transfer fee για τον Μανώλη Σιώπη που έπαιζε στον Άρη.

Η ιστορία έγραψε. Ο «Μανωλιός» όχι μόνο εμφανίστηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά πλέον είναι ένα established profile.

Πήρε μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ έναντι 1 εκατ. ευρώ, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σύλλογο από την Τραπεζούντα, πήρε σχεδόν φανέλα βασικού στην Εθνική Ελλάδας και έγινε το alter ego του Τάσου Μπακασέτα.

Κανείς θα ανέμενε πως η άφιξη του Δημήτρη Κουρμπέλη θα έφερνε τον 29χρονο αμυντικό χαφ σε δεύτερο ρόλο.

Σε συνδυασμό με τις ενστάσεις της οικογένειάς του μια και μεγαλώνουν τα μέλη (σ.σ.: πριν 1,5 μήνα ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος καρπός της ευτυχίας τους) η ένδειξη ήταν πως ο Σιώπης θα κυνηγούσε την μεταγραφή! Φευ.

Βάσει πηγών μας, η Τραμπζονσπόρ κατόπιν εισήγησης του Νέναντ Μπιέλιτσα προχώρησε σε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας με τον Μανώλη Σιώπη μέχρι το 2026.

Με τις ανάλογες παροχές φυσικά μια και το τωρινό συμβόλαιο που ΄χει ισχύ μέχρι το 2024 αποφέρει 6-7 κατοστάρικα ετησίως στον Σιώπη, ο οποίος αν αποδεχθεί την πρόταση των Τούρκων θα αμείβεται σχεδόν με τα ίδια χρήματα του Κουρμπέλη (950 χιλιάρικα/1 μύριο).

Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του…

Sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *