Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δ.Σ. ΟΑΚΑ: «Ουδέποτε λάβαμε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου»

Ενημέρωση σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τη δυνατότητα διεξαγωγής του στο Ολυμπιακό Στάδιο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, με ενημέρωση που εξέδωσε, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη επικοινωνία της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει.

ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *