Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Δάφνη Εμπρόσνερου: Παραίτηση προέδρου, αμφίβολο αν κατέβει η ομάδα

Ο πρόεδρος της Δάφνης Σήφης Γιανναράκης εξηγεί τους λόγους παραίτησής του από την ομάδα που πλέον είναι αμφίβολο αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Με την παρούσα ανακοίνωσή μου, επιθυμώ να γνωστοποιήσω προς κάθε πλευρά την οριστική μου απόφαση για αποχώρηση από την θέση του προέδρου του ΑΠΣ «ΔΑΦΝΗ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ», θέση την οποία υπηρέτησα επί μία σχεδόν 20ετία, με πολύ όρεξη, μεράκι, πάθος και προσωπικό αγώνα.

Έχω δε καθαρή τη συνείδησή μου ότι όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα ότι μπορούσα στην ομάδα της καρδιάς μου, με όλες μου τις δυνάμεις και επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για τους αθλητές μας, τους φιλάθλους μας και το σωματείο εν γένει. Στο διάστημα αυτό, υπήρξαν και δύσκολες και ευχάριστες στιγμές, νίκες, ήττες, πανηγυρισμοί και απογοητεύσεις.

Όμως πάντοτε συνεχίζαμε πιο δυνατοί, ώστε η ομάδα μας να έχει παρόν και μέλλον. Αυτό ελπίζω να συμβεί και στο εξής, με την ΔΑΦΝΗ να επανέλθει στο προσκήνιο πιο δυνατή και ανανεωμένη, για να πετυχαίνει αυτό που είναι ο κύριος σκοπός της: να φέρνει τον κόσμο, τους νέους και τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ειδικά σε μία περιοχή μακριά από αστικά κέντρα.

Η σωρευμένη κόπωση, η προσωπική φθορά από τις ατελείωτες ώρες ενασχόλησης, η απογοήτευση αρκετές φορές από την αντιμετώπιση της ομάδας μας από τα κέντρα αποφάσεων, την ΕΠΣΧ, τις διαιτησίες και λοιπούς εμπλεκόμενους, καθιστούν πλέον αδύνατη την συνέχιση της παρουσίας μου στην θέση του Προέδρου.

Θα ήθελα ενόψει της αποχώρησής μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, αθλητές, προπονητές, συνεργάτες, ακόμα και αντιπάλους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Σταυρούλα Λεβάκη-Λαγαράκη, για την άψογη συνεργασία και βοήθειά της επί σειρά ετών. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας, στην οποία πάντοτε θα είμαι δίπλα της, ανεξαρτήτως θέσεως.

Εμπρόσνερος, 8-8-2022
Με τιμή
Γιανναράκης Ιωσήφ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *