Κατηγορίες
Τοπικό

“Δεν αντέξαμε άλλο την φαρσοκωμωδία που στήθηκε στις πλάτες των ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων”

Πώς περιγράφει ερασιτεχνική ομάδα την αποχώρησή της από επίσημες διοργανώσεις μετά και τις εξελίξεις με το μητρώο.

Την αποχώρηση της ανδρικής ομάδας από τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανακοίνωσε το διοικητική συμβούλιο του ΑΟ Σταμάτας, ρίχνοντας πραγματική «βόμβα» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι πράσινοι εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια, αλλά και την απόγνωσή τους για την κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα ερασιτεχνικά σωματεία, δηλώνοντας την απόφασή τους να αποσύρουν την ομάδα, μην αντέχοντας «τη φαρσοκωμωδία που στήθηκε στις πλάτες των ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων». Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του ΑΟ Σταμάτας αναφέρουν:

«Γράφοντας την ανακοίνωση αυτή μόνο όμορφες αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό όλων μας για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε υπηρετώντας τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

Με δάκρυα στα μάτια μας αποχαιρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπήσαμε και προσφέραμε σαν αθλητές αλλά και σαν διοικητικοί παράγοντες.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ομίλου ΣΤΑΜΑΤΑΣ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε υγιή φίλαθλο του πολύπαθου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ότι «νενικήκαμεν».

Δεν αντέξαμε άλλο την φαρσοκωμωδία που στήθηκε στις πλάτες των ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων.

Με γνώμονα την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δηλώνουμε ότι από σήμερα το τμήμα ανδρικού ποδοσφαίρου του ομίλου μας αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι από κάθε επίσημη διοργάνωση. Το προσπαθήσαμε αλλά μάταια.

Θα μπορούσαμε να εξιστορήσουμε τα γεγονότα που συνετέλεσαν την διακοπή έναρξης των πρωταθλημάτων,αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον πραγματικό λόγο. Τι συμβαίνει; Γιατί; Γιατί;

Τι φταίμε; Αλλιώς είχαμε ονειρευτεί την ενασχόληση μας με τα διοικητικά.

Θα παραμείνουμε φίλαθλοι του αθλήματος που αγαπήσαμε από μικρή ηλικία και θα είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια αναγέννησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αντίο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Εις το επανιδείν.

*Για το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Σταμάτας που αποτελείται από αθλητές που υπηρέτησαν με πίστη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Αθλητικός όμιλος Σταμάτας θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του. Όλοι μαζί θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα της Πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης».

soccerlive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *