Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

«Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στη SL2»

Τι είπε ο προπονητής του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής του Διαγόρα Ρόδου, Σάκης Θεοδοσιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Cover Page» του OVER FM με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Super League 2.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2: “Μετά από αρκετό διάστημα αποχής μπήκαμε σε ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες συνθήκες. Παίξαμε 10 αγωνιστικές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες άλλα και στις ομάδες που ανταποκρίνονται. Μετά από χρονιά το πρωτάθλημα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου διότι μη το κρύβουμε, τα τελευταία χρονιά είχε χάσει τελείως το ενδιαφέρον του”.

Για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και τους στόχους της ομάδας του: “Εμείς διαχειριζόμαστε τη κατάσταση. Η ουσιαστική λέξη είναι το κλειδί. Ο ρεαλιστικός στόχος του Διαγόρα είναι η είσοδος στην εξάδα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με καινούργια διοίκηση και παίκτες. Είμαστε μια υγιής ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να αποφύγουμε τα play out. Και όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί υπάρχει μια συλλογική προσπάθεια από όλους για να βγαίνει αυτό το πρόσωπο σε κάθε αγώνα. Και θα θήλεα να συγχαρώ όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα”.

Για το ποιος είναι το φαβορί στο πρωτάθλημα: “Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί μέχρι στιγμής. Σίγουρα υπάρχουν βαριά ονόματα με μεγάλο ρόστερ άλλα όπως φαίνεται με 2-3 αποτελέσματα εκεί που είσαι πρώτος μπορεί εύκολα να πέσεις βαθμολογικά”.

Για τη φετινή βελτίωση των ομάδων της επαρχίας: “Εγώ είμαι fan τη επαρχίας, μακάρι να αναβιώσουν όλες οι ομάδες της επαρχίας γιατί τότε θα είναι άλλη η αίγλη του πρωταθλήματος. Να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που θα προοδεύσουν στην Β’ και τη Γ’ και μετά να παίξουν στην Α’ κατηγορία”.