Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Διαγόρας Ρόδου: Πανηγυρίζει για την αποχώρηση Πλατανιά και την άνοδο στην SL2

Ο Πλατανιάς είναι οριστικά εκτός Super League 2 και ο Διαγόρας παίρνει τη θέση του, ως ο πρώτος επιλαχών από την Football League.

Το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε για τον Πλατανιά και η ομάδα των Χανιών οδεύει οριστικά πια στα τοπικά πρωταθλήματα. Στην S.L.2 περίμεναν έως και το μεσημέρι της Πέμπτης την καταβολή των χρημάτων για το παράβολο καθώς υπήρχε η περίπτωση να έχει γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που δρομολογήθηκαν από την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης, ο Πλατανιάς είναι εκτός πρωταθλήματος.

Τη θέση του θα πάρει ο Διαγόρας με βάση την προκήρυξη, καθώς ο «γηραιός» τερμάτισε στην 3η θέση της Football League την περασμένη σεζόν και είναι ο πρώτος επιλαχών.

Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο το θέμα και κλείνει έτσι το κεφάλαιο Πλατανιάς και ανοίγει αυτό του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Διαγόρας είχε καταθέσει το παράβολο για την συμμετοχή του στην Football League και πλέον, μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα πρέπει να καταθέσει το υπόλοιπο ποσό, για το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 της σεζόν 2020-2021.

 dimokratiki.gr