Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Διακάκης: “Κακώς δεν συνέχισε η Παλαιόχωρα στη Γ’ Εθνική” – Τι είπε για Άρη Σούδας και ΣΥΝΚΑ

Σημαντικές δηλώσεις από τον πρώην τεχνικό της Παλαιόχωρας Τάκη Διακάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8 και στον Βασίλη Φουντουλάκη τόνισε μεταξύ άλλων:

Για την Παλαιόχωρα: Πιστεύω ότι ήταν λάθος που δεν συνεχίσαμε στη Γ’ Εθνική. Είχαμε, μεταξύ άλλων 15-16 ντόπιους παίκτες που θα έπαιρναν μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Πιστεύω ότι ήμασταν μια ομάδα που θα κέρδιζε την παραμονή και θα τερματίζαμε ενδεχομένως στην πρώτη 5άδα, 6άδα. Έχουμε πάντως δημιουργήσει την υποδομή ώστε η Παλαιόχωρα να επενδύσει σε αυτή τα επόμενα χρόνια. Κάναμε πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Για τις άλλες ομάδες των Χανίων της Γ’ Εθνικής: Όταν άρχιζε το πρωτάθλημα, ο Άρης Σούδας θεωρώ ότι είχε το καλύτερο υλικό. Ίσως να μπορούσε να τερματίσει και ακόμα ψηλότερα. Την υπέρβαση την έκανε το ΣΥΝΚΑ που πολλοί θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να υποβιβαστεί. Αν έκανε προσθήκες στη διακοπή κα δεν έχανε κάποιους παίκτες θα μπορούσε να διεκδικεί την Κυριακή τον τίτλο. Ο Πλατανιάς ήταν άτυχος γιατί και ξεκίνησε αργά την προετοιμασία και όταν διεκόπη το πρωτάθλημα, αυτό έγινε όταν άρχισε να βρίσκει τη φόρμα του.

Για τη μάχη της παραμονής: Στα ζευγάρια Δαμάστα-Πόρος και Νεάπολη-Ρεθυμνιακός πιστεύω οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να θεωρώ ότι θα έχουν εύκολο έργο. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη.

Για το δικό του μέλλον: Είναι νωρίς ακόμα να συζητήσουμε τι μέλλει γένέσθαι. Ας τελειώσουν πρώτα τα πρωταθλήματα.

mirrorsports.gr