Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Διακάκης: “Θα υπερβάλλουμε εαυτούς για να μείνουμε στην κατηγορία” – Οι συνεργάτες του προπονητή της Παλαιόχωρας

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα της περιοχής του Σελίνου Χανίων.

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα της περιοχής του Σελίνου Χανίων.

Δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς και μια μέρα μετά την ανανέωση συνεργασίας του με την Παλαιόχωρα, παραχώρησε και στο mirrorsports.gr, o κόουτς Τάκης Διακάκης.

Αναφέρθηκε τόσο στους στόχους της νέας χρονιάς, όσο και στο γηπεδικό πρόβλημα της περιοχής που εδρεύει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας καθώς και για την ανανέωση αυτής. Σίγουρα μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά καθώς θα συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται πολλές ομάδες με δυναμική και ιστορία σ αυτή την κατηγορία και κάποιες νέες αλλά πολύ φιλόδοξες και ιδιαίτερα ενισχυμένες.

Για το γηπεδικό πρόβλημα

Όσο αφορά την δική μου ομάδα το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια παραμένει ο ίδιος προπονητής και παραπάνω από το μισό ροστερ, ενώ στα αρνητικά συγκαταλέγονται για άλλη μια χρονιά τα γηπεδικά προβλήματα που ελπίζουμε να αποκατασταθούν τους επόμενους μήνες καθώς και το ότι και φέτος ξεκινάμε πάλι με ένα μήνα καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Σίγουρα το ρόστερ μας είναι ελλιπές αλλά ήδη έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες και ευελπιστούμε ότι σε λίγες μέρες θα καταφέρουμε να το κλείσουμε. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και κόσμος να υπερβάλουμε εαυτούς ώστε να καταφέρουμε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι συνεργάτες Διακάκη

Στο μεταξύ η Παλαιόχωρα ανακοίνωσε τους δύο άμεσους συνεργάτες του Τάκη Διακάκη, τον Δημήτρη Μούρα και τον Αριστοτέλη Σταυρουλάκη.

Οι ανακοινώσεις της Παλαιόχωρας:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μούρα ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Διακάκη και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας μας.

Βιογραφικό:
-ΤΕΦΦΑ Σερρών
-Μεταπτυχιακό στην κινησιολογία Σέρρες
-Προπονητής φυσικής κατάστασης στον Πανσερραϊκό από 10-9-16 (Β΄Εθνική και Γ΄ Εθνική)
-Κάτοχος πτυχίου UEFA B
-Πιστοποίηση ανάλυσης απόδοσης (performance analysis),πρόγραμμα δια βίου μάθησης ΑΠΘ
-πτυχίο “Fuctional training”
του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σταυρουλάκη Αριστοτέλη.
Βιογραφικό:
– Κάτοχος UEFA C
-Έχει εργαστεί
-ΑΟΧΑΝΙΑ
-Αο Παλαιόχωρας
-Ιωνία 2000
-Γρανίτη
-Ιδομενέα
-Ακαδημία Άρη Σούδας
του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες