Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοπές …τέλος για Πετράκη, Ντεντάκη και λοιπούς στον Απόλλωνα

Covid τεστ την Κυριακή, εξετάσεις, πρώτη προπόνηση την Πέμπτη (1/7) και αναχώρηση για Πράβετς στις 12/7.

Στο Πράβετς θα «χτιστεί» ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μεταβεί στη Βουλγαρία το διάστημα 12-23/7. Ένα φιλικό έχει γίνει γνωστό επί Βουλγαρικού εδάφους, αυτό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 20/7.

Την Κυριακή (27/6) οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό, το επόμενο τριήμερο στις απαραίτητες εξετάσεις και την Πέμπτη (1/7) θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση.

Αρκετά τα κενά στο ρόστερ, αφού έχουν αποχωρήσει 16 ποδοσφαιριστές (Πατράλης, Βάρκας, Χειριτρανας που αποδεσμεύθηκαν και οι Μπρούσιτς, Κάλισιρ, Ράιλι, Κολ, Κιτοκό, Μουνιέ, Χουχούμης, Φερνάντεθ, Καραγκούνης, Λαγός, Ρόδης, Γιαννακόπουλος, Μπεντινέλι) και έχουν αποκτηθεί μόλις τρεις. Οι ΜαρτίνεςΝτεντάκης και Παπαγεωργίου.

Η ανακοίνωση:

«Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, συγκεντρώνονται προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ Covid-19.

Στις 12/7/2021, η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 23/7/2021, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα καταλύσει στο Rui Hotels and Resort».

sportime