Κατηγορίες
Τοπικό

Διαλύεται ομάδα που αποτέλεσε μεγάλο αντίπαλο των Α.Ο.Χανιά και Πλατανιά!

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν θα συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευβοίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24

Στο Πρωτοδικείο  επιστρέφει με συνοπτικές διαδικασίες αύριο (σήμερα)  το πρωί ο Ηρακλής Ψαχνών.

Συγκεκριμένα σήμερα (χθες)  στις 20:00 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πέμπτη κατά σειρά γενική συνέλευση της ομάδας στο Δημαρχείο Ψαχνών, με σκοπό τις εκλογές για νέο Διοικητικό συμβούλιο στον σύλλογο ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν.

Όπως όμως και στις τέσσερις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις έτσι και σήμερα η εικόνα ήταν απογοητευτική, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε εδώ και σχεδόν έναν μήνα μετά από συνεχείς εκκλήσεις της περσινής Διοίκησης για την τύχη της ομάδας.

Έτσι, με απόφαση του μέχρι τώρα Προέδρου Αντώνη Γεωργίου αναβλήθηκε και η σημερινή συνέλευση καθώς δεν υπήρξε συμμετοχή περισσότερη των πέντε ατόμων (!),και  ενημερώθηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος να προχωρήσει από αύριο κιόλας το πρωί τις προβλεπόμενες  διαδικασίες της επιστροφής του συλλόγου στο πρωτοδικείο κάτι το οποίο με απλά λόγια σημαίνει ότι η ομάδα δεν δηλώνει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και επιστρέφει στο  Γ τοπικό.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη δεκαετία, ΑΟΧ και Πλατανιάς συνάντησαν πάμπολλες φορές τα Ψαχνά σε επίπεδο Β και Γ Εθνικής.

psaxna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *