Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Διαψεύδει ο Κούγιας για Τσιώλη

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι υπάρχει θέμα προπονητή.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε την Κυριακή (5/12) η Λάρισα με τη Βέροια, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Οι «βυσσινί» από νωρίς στο πρωτάθλημα έμειναν πίσω στον κούρσα του τίτλου, όμως σύμφωνα με την δήλωση του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια… «κάποιοι που ακόμη και στον ύπνο τους σχεδιάζουν με ψευδείς ειδήσεις την επόμενη κακή ημέρα για την ΑΕΛ, δημοσιοποίησαν ότι δήθεν πρόκειται να αντικαταστήσω τον κ. Φυντάνη με τον κ. Σάκη Τσιώλη και μάλιστα ότι έχω μιλήσει και μαζί του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Κάποιοι που ακόμη και στον ύπνο τους σχεδιάζουν με ψευδείς ειδήσεις την επόμενη κακή ημέρα για την ΑΕΛ, δημοσιοποίησαν ότι δήθεν πρόκειται να αντικαταστήσω τον κ. Φυντάνη με τον κ. Σάκη Τσιώλη και μάλιστα ότι έχω μιλήσει και μαζί του.

Με τον Σάκη Τσιώλη έχω να έρθω σε επαφή με οποιονδήποτε τρόπο από τότε που μου είπε ψέματα τρείς αγωνιστικές πρίν το τέλος την περίοδο 2016-2017 και παραιτήθηκε γιατί δήθεν είχε πρόταση από την Σαουδική Αραβία και μας άφησε χωρίς προπονητή την παραμονή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύοντας ότι η ΑΕΛ θα υποβιβασθεί και δεν ήθελε να υποβιβασθεί με αυτόν προπονητή.

Ήταν τότε που κερδίσαμε την παραμονή μας την τελευταία αγωνιστική κερδίζοντας την Ξάνθη με 1-0, όταν ο Κασναφέρης με τον Πανόπουλο και τον Παπαδημητρίου είχαν φέρει 8 διμοιρίες ΜΑΤ από την Θεσσαλονίκη, με πραγματικό προπονητή τον Θεόδωρο Βουτυρίτσα και τυπικά τον Paus που μόλις είχε προσληφθεί».