Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διάθεση (προς το παρόν) από τον δήμο Χανίων να δοθεί λύση για Μοναχή Ελιά και Αγ. Αποστόλους

Συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Ερώτηση για την κατάσταση των γηπέδων στα Χανιά από τον δημοτικό σύμβουλο Χανίων Γιάννη Σπυριδάκη, στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης (28/6).

Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση του Γιάννη Σπυριδάκη αφορούσε τι μέλλει γενέσθαι με τον χλοοτάπτα των γηπέδων των Αγίων Αποστόλων και της Μοναχής Ελιάς:

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης απάντησε: “Και οι δύο αθλητικοί χώροι έχουν σοβαρά θέματα. Θα έπρεπε πολλά χρόνια να είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης. Εκεί είναι το πρόβλημα της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει τα συγκεκριμένα γήπεδα. Παλιά βέβαια η περιφέρεια μπορούσε, τώρα λειτουργεί με διαδικασίες ΕΣΠΑ όπου στα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι οι αδειοδοτήσεις των γηπέδων”.

Ο δήμαρχος τόνισε επίσης ότι ο δήμος θα επιδιώξει με ίδιους πόρους να προκύψει η διαδικασία για την αντικατάσταση στους χλοοτάπητες των δύο γηπέδων. Σε επόμενη αναμόρφωση θα εγγραφεί κωδικός ώστε να χρηματοδοτηθούν οι τάπητες από ίδιους πόρους του δήμου Χανίων.

Σε ότι φορά την Μοναχή Ελιά “τρέχει” και η μελέτη ευρύτερης αναμόρφωσης του αθλητικού κέντρου της.

Διάθεση λοιπόν ενδεχομένως να υπάρχει. Μένει να δούμε και τις πράξεις διότι και στα δύο γήπεδα προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές και παιδιά…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *