Κατηγορίες
ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ IN THE SPOTLIGHT

Διίστανται οι απόψεις για την επανέναρξη στο τοπικό Χανίων

Χτες αποφασίστηκε, όπως σχεδόν αναμενόταν, η επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων Χανίων.

Παρά ταύτα, επικρατεί μια …διαφορετικότητα απόψεων, στους ποδοσφαιρικούς “κύκλους” της πόλης για το αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΠΣ Χανίων.

Κάποιοι τη θεωρούν σωστή και κάποιοι έως και “εντελώς λάθος”, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, λόγω κορωνοϊού. Απόψεις είτε παραγόντων, είτε προπονητών, είτε φυσικά και φιλάθλων.

Αν μας επιτρέπεται πάντως η άποψη μας, επειδή λαμβάνουμε μηνύματα επί του θέματος, αλλά βλέπουμε και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώς είχαμε αυτή την απόφαση.

Τηρώντας φυσικά, όσο είναι εφικτό τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καλώς ξεκινούν τα πρωταθλήματα, διότι η συνεχιζόμενη παράταση της… αναβολής μόνο κακό κάνει στο τοπικό και θυμίζουμε το περυσινό παράδειγμα, όπου κάποια στιγμή ήταν αδύνατη (ακόμα κι αν αποφασιζόταν) η επανάνερξη, αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δύσκολα θα ανταπεξέρχονταν στις υποχρεώσεις τους, μετά από εβδομάδες απραξίας.

Μην ξεχνάμε ότι ήδη στο τοπικό μετράμε έναν μήνα απραξίας… Προσοχή πάντως στα “πρωτόκολλα”… Ευθύνη της ΕΠΣ είναι να συντονίζει την κατάσταση και οι ομάδες να τα τηρούν.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *