Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα Αυτοδιοίκηση

Δημήτρης Φραγκάκης: Ούτε υποψήφιος βουλευτής, ούτε για δήμαρχος!

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΟΤ με ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φραγκάκη

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες δεν έλειψα ποτέ από καμία μάχη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους επόμενους μήνες θα δώσουμε ακόμα μία με στόχο η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο ίδιος να είναι ξανά αυτοδύναμος Πρωθυπουργός. Η χώρα μας χρειάζεται σταθερότητα, συνέπεια λόγων και έργων και σκληρή δουλειά για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας τετραετίας. Και σε αυτή τη μάχη θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις.

Mox PlayerΣτη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο στο Μέγαρο Μαξίμου συμφωνήσαμε να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής αλλά να αναλάβω έναν πιο διευρυμένο ρόλο ενόψει των εθνικών εκλογών. Με περιοδείες σε όλη τη χώρα θα είμαι ένας από εκείνους που θα μεταφέρουμε το πολιτικό μας μήνυμα σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Ειδικά όσον αφορά τον τουρισμό θα εξηγήσουμε σε κάθε πολίτη την τεράστια προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνησή μας για να καταφέρουμε μέσα σε δύο χρόνια να ξαναχτίσουμε ό,τι γκρεμίστηκε λόγω της πανδημίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του όλο αυτό το διάστημα. Οφείλω επίσης ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες συμπολίτες μου που με ψήφισαν το 2019. Τους ευχαριστώ έναν έναν χωριστά και τους διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω δίπλα τους και κοντά στον τόπο μας. Ελπίζω να δικαίωσα τις προσδοκίες τους με την δουλειά μου στον τουρισμό αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια και κυρίως με το μετρήσιμο αποτέλεσμα που φέραμε στην τοπική οικονομία και την κοινωνία των Χανίων.
Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, δεν έχω σκοπό να είμαι υποψήφιος και σε κανέναν Δήμο…

Καλές Γιορτές σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *