Δημήτρης Σκουμπάκης: “Δύσκολο να ξεχάσουμε αυτή την ήττα” (Vid)

Τι είπε ο Χανιώτης διεθνής.

Έφθασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να… εξαργυρώσει την εντυπωσιακή της απόδοση στην άμυνα, για περίπου 19 λεπτά, αφού στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε πάλι η ζημιά. Η Εθνική μας Υδατοσφαίρισης Ανδρών ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, της Σιγκαπούρης, αφού προηγήθηκε με 7-6, μόλις 108 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ημιτελικού. Όμως, στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, η Ισπανία βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει σε 7-7 και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πέναλτι (τελικό σκορ 11-9).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, o Δημήτρης Σκουμπάκης ανέφερε. «Είναι αρκετά δύσκολο να ξεχάσουμε αυτήν την ήττα. Όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι για να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε το χάλκινο μετάλλιο. Πιστεύω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του ημιτελικού, υποστήριξε: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, ήμασταν όπως θέλαμε. Δεν μας στοίχησε πολύ η αποβολή χωρίς αντικατάσταση. Αγωνισθήκαμε με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά, ωστόσο γυρίσαμε το παιχνίδι και το φέραμε εκεί που θέλαμε. Δυστυχώς ήλθε πάλι η στιγμή που δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ισοφαριστήκαμε και μετά χάσαμε και τα πέναλτι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *