Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υπόλοιπα αθλήματα

Δήμος Μπουρμπάκης: “Είμαστε μουδιασμένοι από την κατάκτηση του τίτλου”

Μια επιτυχία του ΣΦΠ Χανιά που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πανηγυριστεί δεόντως…

Σημαντικά πράγματα είπε σε συνέντευξή του ο προπονητής του ΣΦΠ Χανιά Δήμος Μπουρμπάκης, με αφορμή την επιβεβαίωση της κατάκτησης του τίτλου από την ομάδα του και της ανόδου στην Α2.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον “ΣΚΑΙ Γαύδος Fm 88,8” αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η νέα χρονιά, βάσει των συνθηκών που δημιουργούνται, λόγω του κορωνοϊού.

Καταρχάς ο Δήμος Μπουρμπάκης αναφέρθηκε στα συναισθήματα που προκάλεσε στην ομάδα του η κατάκτηση του τίτλου: “Υπάρχει ένα μούδιασμα γενικότερα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να κερδίζουμε τίτλους έτσι. Το μυαλό μας είναι αλλού αυτή την περίοδο, και όχι στο βόλεϊ. Μας ξύπνησε από τον “λήθαργο” αλλά όχι ότι μας ξάφνιασε”.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: “Φανταζόμασταν ότι κάποια στιγμή θα παίζαμε πλέι οφ, έστω και χωρίς προετοιμασία”.

Σε ό,τι αφορά τη μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Α2, ο κόουτς του ΣΦΠ Χανιά επεσήμανε: “Η ΕΟΠΕ θέλει να κάνει την Pre League όπως και στις γυναίκες. Να είναι προθάλαμος της Α1. Κάποιες, λοιπό, ομάδες της Α2, οι πιο καλές, θα παίξουν στην Pre League. Aπό κει και πέρα σχεδιάζονται δύο όμιλοι στην Α2 των 14 ομάδων. Βάσει φημών.Πρέπει να δούμε αν όντως είναι τόσες πολλές ομάδες και πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Κυρίως, πώς θα γινονται οι μετακινήσεις το χειμώνα. Τι θα γίνει με το κόστος αυτών”.

Όπως τόνισε ο Δήμος Μπουρμπάκης, η Ομοσπονδία έχει δώσει περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβριο, στις ομάδες, για να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα. Μέχρι την ίδια περίοδο θα γίνονται και οι μεταγραφές.

Κλείνοντας τόνισε ότι, “Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παίζουν τα δικά μας παιδιά. Γενικά, δίνουμε βαρύτητα στις ακαδημίες μας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα πρωταθλήματα”.