Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο τεχνικής κολύμβησης του Λινιάνο ο ΝΟ Χανίων!

Με τη δυναμική παρουσία 10 αθλητών και αθλητριών τεχνικής κολύμβησης θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, καθότι αναμένεται να πάρουν οι καλύτεροι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Συνολικά, τη συμμετοχή τους έχουν δηλώσει 788 αθλητές από 131 σωματεία. Ως εκ τούτου το γεγονός ότι συνολικά 10 αθλητές του ΝΟΧ θα βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί ένα τιμητικό γεγονός.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από την Παρασκευή 22 μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα για τη μεγάλη χορηγία της αποστολής την εταιρεία Air Sea Land και ιδιαίτερα τον κ. Λυκούργο Χονδράκη, όπως επίσης τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και την ΕΤΑΝΑΠ για την οικονομική συμβολή τους στην αποστολή.

Τους αθλητές θα συνοδεύει ο προπονητής, Ηλίας Καλαμαρίδης και εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, η κα Αμαλία Καγιά.

Αναλυτικά η αποστολή συγκροτείται από τους εξής αθλητές-τριες: Χατζηδάκη Βασίλειο, Τρουλλινό Νικόλαο, Γκεσούλη Δημήτριο, Πιτσουλάκη Ευάγγελο, Φραγκιουδάκη Ελευθέριο, Χατζηδάκη Ελευθερία, Χατζηπλή Ευαγγελία, Παπαντωνάκη Μαρία, Περάκη Γεωργία και Βλαχαντώνη Παναγιώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *