Κατηγορίες
Τοπικό

Διπλό “χτύπημα” ο Κουμπές!

Πήρε δύο παίκτες από τον Ήφαιστο ο Κουμπές.

Η ανακοίνωση για Δρακονταειδή:

’’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’: Συνεχίζουμε μπροστά ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

Ο ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ανερχόμενο επιθετικό , Δρακονταειδή Γεώργιο.

Ο Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’ μία ομάδα που ακτινοβολεί υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο,  Θα δουλέψω πολύ σκληρά να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν, τον προπονητή για την επιλογή του να με εντάξει στο ρόστερ, έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’,  με την σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν  είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους έμπειρους συμπαίκτες μου καθώς και με την ομαδική δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

συνεχίζουμε….”ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ”

Εμπρός σε μια νέα εποχή για την ομάδα της καρδιάς μας,

για την ομάδα που στηρίζει και στηρίζεται στη γειτονιά μας!!!

”ΑΟ Κ Ο Υ Μ Π Ε Σ” #AO_KOUMPES

Η ανακοίνωση για Ματαράγκα:

’’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’ : Συνεχίζουμε μπροστά ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

Ο ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή , Ματαράγκα  Γεώργιο.

Ο Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’  έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ‘’ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ’’ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους έμπειρους συμπαίκτες μου καθώς και με την ομαδική δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

συνεχίζουμε….”ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ”

Εμπρός σε μια νέα εποχή για την ομάδα της καρδιάς μας,

για την ομάδα που στηρίζει και στηρίζεται στη γειτονιά μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *