Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Αποστολή για …Κρήτη – Πρώτα Χανιά, μετά ΟΦΙ

Δύο παιχνίδια δίνει στην Κρήτη η Δόξα Δράμας, αρχής γενομένης της “εξ αναβολής” αναμέτρησης με τα Χανιά στα Περιβόλια.

Εν συνεχεία, η Δόξα που θα έχει στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Ντο Νασιμέντο και Βάντερσον, θα παίξει στην Ιεράπετρα με τον ΟΦΙ που θα έχει νέο προπονητή τον Τίμο Καβακά.

Απών ο Αλέξανδρος Κοντός.

Η ενημέρωση της Δόξας:

«Λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στην Νικοτσάρα ο προπονητής της ομάδας μας Θανάσης  Κολιτσιδάκης επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς για την Κρήτη μέσω Αθηνών.

Σε αυτήν μετέχουν και οι Βάντερσον – Ντο Νασιμέντο των οποίων αναμένονται οι μπλε κάρτες για να τεθούν άμεσα στην διάθεση του κ.Κολιτσιδάκη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Κοντός.

Οι 24 ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω:

Ηλιάδης, Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης,  Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κουτσιανικούλης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριας, Παπαργυρίου, Κουκολης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς,  Παπαιωάννου, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, , Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ, Βάντερσον, Ντο Νασιμέντο.

Η αποστολή θα παραμείνει στην Κρήτη μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τα Χανιά, καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η επιστροφή της ομάδας στην Δράμα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα».