Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Δόξα Παχιανών: Ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Την ανανέωση με επτά ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Δόξα Παχιανών που αποχαιρέτησε δύο παίκτες.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών ανακοινώνει τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για την παραμονή τους στην ομάδα μας για μία ακόμη χρονιά.
Πρόκειται για παιδιά που έχουν “κουβαλήσει” την ομάδα σε δύσκολες στιγμές και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και για τη νέα σεζόν.
Ο αρχηγός και σημαία της Δόξας με αμέτρητα… χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, Αντώνης Μαρκουλάκης, ο άτυχος της περασμένης σεζόν αλλά από τις “ψυχές” της ομάδας Μανώλης Χατζημαρινάκης, που τον περιμένουμε να γυρίσει φέτος με το καλό, υγιής και δυνατός, ο Μιχάλης Μανωλεδάκης, που ταυτίστηκε από την πρώτη μέρα με τα μελανόλευκα χρώματα δίνοντας και την ψυχή του σε κάθε ματς, ο Θοδωρής Τσικουδάκης, που ήρθε και έφερε τα… πάνω-κάτω, συμβάλλοντας με την παρουσία και τα γκολ του τα μέγιστα στην ψυχωμένη παραμονή, ο πιστός-στρατιώτης και σκόρερ Σήφης Κληρονόμος, ο ακούραστος εργάτης-μπακ Νίκος Αναστασόπουλος και η αποκάλυψη της περασμένης σεζόν από τη θέση του αριστερού μπακ Δημήτρης Νταμαδάκης, παραμένουν μέλη της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας.
Ευχόμαστε υγεία σε όλα τα παιδιά και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους με την παρουσία τους, το πάθος τους και την αγάπη τους για τη Δόξα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Μωραΐτη και Μιχάλη Μανταδάκη για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.