Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Δύο εκατομμύρια ευρώ χρωστούν οι ΕΠΣ στην ΕΠΟ – Ποια είναι η “πρωταθλήτρια”

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 η ΕΠΟ ενημέρωνε ότι η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε τη “σύσταση επιτροπής για την οριστική διευθέτηση οφειλών της ΕΠΟ προς Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων…”.

Έκτοτε δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την πορεία του έργου της επιτροπής που συστήθηκε.Οι οφειλές της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις και για να ακριβολουγούμε η διευθέτησή τους, ασφαλώς, είναι ένα θέμα και μάλιστα, μείζον για τις Ενώσεις και την εύρυθμη λειτουργία τους.Όμως υπάρχουν και διόλου ευάριθμες Ενώσεις στις οποίες δεν οφείλει η ΕΠΟ. Αντίθετα οφείλουν αυτές στην ΕΠΟ.Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus το ποσό που Ενώσεις οφείλουν στην ΕΠΟ ανέρχεται τουλάχιστον στα 2 εκατομμύρια ευρώ!Η μεγαλύτερη οφειλή, 500 χιλιάδες ευρώ, αφορά την ΕΠΣ Αθηνών πρόεδρος της οποίας είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος και εκτελών χρέη προέδρου στην ΕΠΟ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, Π. Δημητρίου!

Οι οφειλές αυτές κατά βάση δημιουργούνται επειδή οι Ενώσεις και ειδικότετα οι μεγάλες σε αριθμό σωματείων, φέρονται να μην αποδίδουν στην ΕΠΟ τα ποσοστά από τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.Θα είχε ενδιαφέρον να ενημερώσει η acting ΕΠΟ για τις ενέργειες που έχει κάνει επί του θέματος, που αφορά την προστασία της περιουσίας της.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *