Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Δύο φίλοι από τα παλιά ξανάσμιξαν στην SL2

Τα ονόματα του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς και του Γιάσμινκο Βέλιτς ξυπνούν μόνο υπέροχες αναμνήσεις στους φίλους του ΟΦΗ καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στις σπουδαίες ομάδες του Γκέραρντ. Το Επισκοπή – Καραϊσκάκης τους… ένωσε ξανά!

Την σεζόν 1993-94 ο ΟΦΗ κάνει μια εκπληκτική σεζόν με τον Ευγένιο Γκέραρντ στον πάγκο και κερδίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ονόματα όπως αυτά του Νίκου Μαχλά, του Νίκου Νιόπλια, του Πέτρου Μαρινάκη, του Κώστα Παυλόπουλου και του Λύσσανδρου Γεωργαμλή ξεχωρίζουν.

Όπως και οι δύο ξένοι εκείνης της ομάδας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς και ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Παίκτες που πρόσφεραν και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στο Ηράκλειο. Ειδικά ο 2ος λόγω και του ξεχωριστού τρόπου που πανηγύριζε τα γκολ, κρύβοντας το κεφάλι του με την φανέλα. 

Τζουκάνοβιτς

Τα χρόνια πέρασαν και οι δύο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής αντίπαλοι στην Επισκοπή Ρεθύμνου στην πρεμιέρα της Superleague2! Ο Βέλιτς ως τεχνικός των Κρητικών και ο «Τζούγκα» προπονητής στην ΑΕ Καραϊσκάκης που έφυγε και με το τρίποντο της νίκης (0-1).

Gazzetta.gr