Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Δυσαρέσκεια από οργανωμένους για την “κατρακύλα” του Εργοτέλη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Daltons.

Αναλυτικά:

“Άλλο ένα ματς με Ήττα ….. Απολογισμός??? Τι να πεις?? Ξεκινήσαμε με απογοήτευσή και τότε η ομάδα βρήκε τον σπουδαίο εαυτό της και κατάφερε να μας απογείωση…. Πρώτη με διάφορά απο ομάδες του συστήματος …. Κόντρα σε όλους και σε όλα…… Καλή άμυνα και επίθεση και πάμε δυνατά ήταν τα σχόλια…..

Και τώρα τι??? Τι άλλαξε??? Τι αλλάξατε???? Τι μαγειρεύετέ???? Είδατε ότι μπορείτε και κωλώσατε????? Δεν θέτε άνοδο??? Δεν ονειρεύεστε σαν παίκτες την μεγαλύτερη κατηγορία??? Εσείς κύριε Γιάννη ??? Τι ονειρεύεστε??? Να είσαστε προπονητής στην Β Εθνικής??? Οκ αν κύριε Γιάννη στο φετινό διαγώνισμα που έδειχνε επιτυχία δεν θες το Α’ μπορείς να πας σε κάτι άλλο που να σε εκφράζει…..

Δεν θα επιτεθούμε σε κανένα …. Δεν είχαμε απαιτήσεις γιατί δεν είχαμε υποσχέσεις… Τώρα όμως απαιτούμε να ματώσετε τις φανέλες ,, ο λόγος ???? Εσείς δείξατε οτι μπορείτε… Μας φτιάξατε ψυχολογία μας κάνατε περήφανους και μια στιγμή όσο γάλα είχατε μαζέψει το κάνατε ξυνομυζήθρα….. Όποιος δεν μπορεί να ματώσει ας ανέβει στην κερκίδα…. Κάποιοι φταίνε σίγουρα … Ποίος??? Δεν ξέρουμε … Παίκτες??? Κόουτς? ?? Πρόεδρος??? Δεν ξέρω…. Τι ήταν τελικά λάθος???? Που σας πιστεύουμε ??? Ή που εσείς δεν πιστεύετε οτι είσαστε καλύτεροι απο όλους????

Ματώστε την φανέλα για οσο μένει στην σεζόν….. Ματώστε τα περήφανα χρώματα μας … Και αφήστε στην άκρη τυχόν κόλπα ή τυχόν απογοήτευση….. Η φανέλα είναι Βαριά η φανέλα είναι περήφανη ….. Σταματήστε την κατρακύλα εδώ!!!!!!”.