Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Έφυγε από τη Βέροια, πού κοιτάζει ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ

Τέλος από τη Βέροια ο Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Αλέξανδρος Καραγιάννης μετά από 1,5 χρόνο στη Βέροια. Με ανακοίνωσή τους οι Ημαθιώτες προ ημερών τον ευχαρίστησαν για όσα προσέφερε, αν και επαφές για να παραμείνει υπήρξαν.

Στην Κύπρο ακούγεται πως το όνομά του δεν περνάει απαρατήρητο. Έως τώρα ο Καραγιάννης δεν δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Είναι γνωστό ότι από τη γειτονική χώρα παρακολουθούν τα τεκταινόμενα γενικότερα για αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο Καραγιάννης ξεκίνησε από τον Πυρσό Γρεβενών και στη συνέχεα πήγε σε Άρη, Α.Ο.Χανιά και Λαμία. Με τους Φθιώτες αγωνίστηκε και στη Super League 1. Εκεί είχε δύο θητείες και ακολούθησε η Βέροια.

Από τη Super League 2 δύο ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 17 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ στη Football League, ενώ η καλύτερη χρονιά του ήταν αυτή με τη Λαμία όταν εκείνη πανηγύρισε την άνοδο (27 συμμετοχές με οκτώ γκολ και μία ασίστ).

sportime.gr